Nok en spennende friidrettshelg i vente

Great Edinburgh International Cross Country:
Simen Halle Haugen er tatt ut til å løpe på Europalaget i en terrengløpskamp mellom Europa, Storbritannia og USA. Halle Haugen, IL Runar, kvalifiserte seg til laget gjennom en fin 18.plass under EM i terrengløp i desember og tidligere på høsten i fjor ble han nordisk mester.

Örebro Indoor Games:
Helene Rønningen, IL Tyrving, hadde en sterk sesongåpning på 60 meter forrige helg. Hun er påmeldt distansen i Örebro i helgen og jakter nok sin årsbeste på 7.48. Også på 200 meter er lynraske Rønningen påmeldt. Der har hun den norske innendørsrekorden på 23.57, mens hennes årsbeste er sterke 23.75.

Helene Rønningen
Foto: Eirik Førde/ Digitalsport

Pole Vault Summit:
Familien Guttormsen bor i USA dette året og Sondre og Simen deltar i Pole Vault Summit, verdens største stavstevne, på lørdag. Førstnevnte hadde en meget fin fjorårssesong der han perset til 5.41 utendørs og 5.24 innendørs. Simen har allerede prestert fint i år med pers 4.57 og han klarte med det kravet til sommerens U18-EM.

Låvefesten del 2:
Larvik Turn & IF-duoen Josefine Tomine Eriksen og Malin Edland er begge påmeldt del 2 av Låvefesten i Ullensaker/Kisa «sin» låve Nes Arena. Førstnevnte er påmeldt både 200 meter og 600 meter, mens Edland er påmeldt sistnevnte distanse. Edland slo gjennom med fantastiske 2.03.44 på 800 meter som 16-åring i 2015, men fikk ingen løp utendørs i fjor grunnet en skade. Forhåpentligvis er hun frisk nå og klar til å jakte sine perser til sommeren.

UAB Vulcan Invitational:
Ingar Kiplesund, Trondheim Friidrett, fikk såvidt lagt fra seg flyttelasset før han deltok i første stevne for sitt universitet Tennessee. Han skal etter planen hoppe lengde også denne helgen og er nok ute etter å tukte sin vinnerlengde fra forrige helg på 7.42.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.