Bislett Games-bibelen 2022

Det er klart for årets friidrettshøydepunkt i Norge, Bislett Games. Et solid knippe strålende utøvere som Karoline Bjerkeli Grøvdal, Hedda Hynne, Line Kloster, Amalie Iuel, Jakob, Filip og Henrik Ingebrigtsen, Salum Kashafali, Pål Haugen Lillefosse, Sondre Guttormsen og Eivind Henriksen, i tillegg til mange av våre mest lovende utøvere, stiller. Som vanlig har jeg skrevet forhåndsomtale om alle øvelsene.

Nettsiden til stevnet 
Tidsskjema, startlister og resultater 
NRKs stream 

NRK sender på NRK1 fra 18:00-19:00, NRK2 19:00-20:00 og NRK1 igjen 20:00-22:15.

Til opplysning er forhåndsomtalen skrevet på tirsdag, slik at det kan ha skjedd endringer i startlistene og årsbestenoteringer etter at saken ble skrevet.

Jakob jakter familiens første Bislett Games-seier

Siste Diamond League-øvelse i stevnet er Drømmemila, der stevnets største, norske attraksjon Jakob Ingebrigtsen stiller til start. Han kan bli den første fra familien til å vinne øvelsen under Bislett Games og den olympiske mesteren på 1500 meter er favoritt. Sandnes-karen hadde full kontroll på seieren i Eugene da han løp på 3:49.76. Det blir spennende å se om det virkelig settes fart, hvis det er tilfellet kan hans norske rekord på 3:47.24 ryke. Dette er forøvrig Jakobs siste planlagte konkurranse før VM om en måneds tid.

Jakob Ingebrigtsen. Foto: Bildbyrån.

Ferdinand Kvan Edman fra Tjalve er andre nordmann som har fått plass på milen. Han leverte et par sterke løp innendørs i vinter og har også vist fin form utendørs, men ikke vært helt heldig med fartsoppleggene i løpene, det bør ikke være noe stort problem nå. Han løp på sterke 3:53.42 på mile under Bislett Games i fjor og det er naturlig å sikte seg inn mot å slå persen fra i fjor, da vil han nok få en bra plassering, noe som vil hjelpe han mot VM-plass på ranking.

Jake Wightman fra Storbritannia hadde en solid avslutning da han vant 1500 meter i Rabat og må regnes med om det går litt rolig underveis. Han har forøvrig vunnet under Bislett Games tidligere, 1500 meter i 2017. Oliver Hoare fra Australia ble nummer to bak Jakob i Eugene og han kan fort vise seg å være Lura-karens tøffeste utfordrer også her. Mohamed Katir, som løper for Spania, kan også nevnes etter at han satte spansk rekord på 1500 meter, 3000 meter, 5000 meter og 10 kilometer gateløp i fjor. Han har ikke vist helt samme form i år, men kan ikke avskrives.

Knallsterke felt i flere øvelser

Hele tre norske menn deltar i stav og det er ikke fordi stevneleder har vært snill, men fordi de holder meget høyt nivå. Det har vært en rekordfest nærmest uten like for norsk stavhopp i år, ledet an av Pål Haugen Lillefosse. Han satte norsk rekord innendørs flere ganger i vinter og har fortsatt utendørs. Han hoppet sterke 5.85 under Trond Mohn Games forrige uke.

Pål Haugen Lillefosse. Foto: Bildbyrån.

Sondre Guttormsen fra Vidar har også satt flere norske rekorder i år. Han er en kar som ofte hever seg til store anledninger, han vant NCAA forrige helg da han hoppet 5.75. Begge disse to har vist potensiale som gjør at 5.90 kan tas på en toppdag, kanskje kan denne dagen være på torsdag, men da må nok regnet holde seg borte. Sondre sin lillebror Simen tar steg jevnt og trutt og har hoppet 5.65 flere ganger i år. Nå er det naturlig å sikte seg inn mot 5.70 og kanskje 5.75, som er EM-kravet. Sondre har uansett veldig gode muligheter til å kvalifisere seg både til VM og EM på ranking.

Simen og Sondre Guttormsen. Foto: Eirik Førde.

Mondo Duplantis er favoritt, svensken er olympisk mester, har verdensrekorden med 6.20 og årsbeste i verden med 6.01. Det blir spennende å se hvor høyt fenomenet kan fly her. Veteranen Renaud Lavillenie fra Frankrike er også i bra form, han har gull og sølv fra OL, fem medaljer fra VM og hele syv gull fra EM innen- og utendørs. Et par karer som har pers over seks meter i den brasilianske OL-vinneren fra 2016 Thiago Braz og amerikanske Sam Kendricks, som ble verdensmester i 2017 og 2019, må regnes med.

Pallen fra OL i Tokyo stiller i slegge, som ikke er en Diamond League-øvelse. Den store profilen for det norske publikum er naturligvis Eivind Henriksen, som tok en fantastisk sølvmedalje under mesterskapet i Japan i fjor. Tjalve-karen har vært stabil på kast over 77 meter i år, med 77.94 som sitt lengste kast. Nå får han endelig deltatt under Bislett Games, i en kastring han er godt kjent med. Får han fullklaff kan han bryte 80 meterstreken, hans norske rekord er på 81.58 fra OL.

Eivind Henriksen. Foto: Bildbyrån.

Polakkene Wojciech Nowicki og Pawel Fajdek var de som fikk æren av å dele pallen med Henriksen i fjor. Nowicki ble olympisk mester og har vært solid i år med å kaste over 80 meter i fire av seks konkurranser, lengst med verdensårsbeste 81.58. Fajdek ble nummer tre i Tokyo, har hele fire VM-gull, pers på råsterke 83.93 og en årsbeste på 80.19. Gloppens Thomas Mardal stiller også her. Han hadde litt problemer i starten av sesongoppkjøringen og har ikke helt kommet opp mot persen på 76.74 fra i fjor, årsbeste på 73.41 bør kunne tuktes. Feltet på seks mann holder knallsterkt nivå, de to øvrige er regjerende VM-bronsevinner Bence Halasz fra Ungarn og Mykhaylo Kokhan fra Ukraina. Sistnevnte har vært en juniorstjerne med gull fra U18-VM, U23-EM, U20-EM og U18-VM, han ble nummer fire i OL i fjor.

Det som skal være tidenes sterkeste parafelt på 100 meter er samlet og det blir det uhyre spennende å se Salum Ageze Kashafali fra Norna-Salhus i aksjon. Mannen som satte verdensrekord i T12 med 10.43 da han ble paralympisk mester i Tokyo har leverte flere sterke løp i år, men ikke vært heldig med vinden. Får han litt medvind i ryggen kan det fort bli en meget bra tid. Mannen med best pers er Skande Djamil Athmani fra Algerie, som løper i klasse T13, med 10.29, mens amerikanske Noah Malone har løpt på sterke 10.34 i år. Sistnevnte løper i samme klasse som Kashafali, tok sølv bak bergenseren i Tokyo og har da løpt raskere enn verdensrekorden til Kashafali, men Malones tid virker ikke å være ratifisert som verdensrekord.

Salum Kashafali. Foto: Bildbyrån.

Muligheter for norsk rekord i flere øvelser

Tjalves Karoline Bjerkeli Grøvdal er i bra slag og da skal det passe henne meget bra å løpe 5000 meter på Bislett. Hun står med 14:51.38 som årsbeste og har vist at persen på 14:43.26 kan tuktes. I løpet der hun satte sin årsbestetid var det ikke opplegg for å virkelig løpe fort og hun løp inn til en god plassering. Hun viste tidlig i år at formen er bra med et sterkt gateløp i Valencia og har også prestert på halvmaraton i år, i tillegg til å sikre en god plassering i et taktisk løp på 1500 meter forrige uke. Blir det satt gode fart kan den regjerende europamesteren i terrengløp kanskje tukte Ingrid Kristiansens norske rekord på 14:37.33 fra 1986.

Karoline Bjerkeli Grøvdal. Foto: Eirik Førde.

Bjerkeli Grøvdal møter en del sterke europeiske løpere, ledet an av britiske Eilish McColgan, som har løpt fort på 10 kilometer både på bane og gate i år. Tyske Konstanze Klosterhalfen, som er regjerende VM-bronsevinner fra 2019, og tyrkiske Yasemin Can, som har to EM-gull på bane, er også sterke løpere. De største favorittene er Letesenbet Gidey og Gudaf Tsegay fra Etiopia, sistnevnte har tredje beste tid i verden i år med 14:31.91 og råsterke 14:13.32 som pers, som gjør at hun er nummer seks gjennom alle tider. Gidey har 14:24.59 som årsbeste og 14:06.62 som pers, som også er verdensrekord. Gidey har ikke vært helt opp mot sitt toppnivå i år, men kvinnen som tok bronse på 10 000 meter i OL i fjor må naturligvis regnes med.

Tidenes tredje beste kvinnelige 5000 meter-løper Almaz Ayana er også meldt på. Hun presterte helt ellevilt i 2016 da hun satte persen på 5000 meter og ikke minst satte hun verdensrekord 29:17.45 da hun ble olympisk mester på 10 000 meter. Hun fulgte opp med gull og sølv i VM i 2017, men etter det har det vært skralt med ingen løp i 2018, 2020 og 2021 og bare en svak 3000 meter i 2019. Hun har begynt å røre seg igjen nå, men er ikke helt på samme nivå som tidligere.

Line Kloster fra Vidar og Amalie Iuel fra Tjalve stiller begge på 400 meter hekk. Kloster har åpnet sesongen fremragende og forbedret persen på langhekken til 54.99. Iuel har et løp på øvelsen i år og løp inn til 56.77 under mye vind i Hellas. Nå bør det kunne ligge tilrette for at begge to kan utfordre Iuels norgesrekord på 54.72 om det klaffer både med forhold og form.

Line Kloster og Amalie Iuel etter NM innendørs i 2020. Foto: Bildbyrån.

De norsk yndlingene møter fenomenet Femke Bol fra Nederland, som løp fantastisk på 300 meter hekk nylig med verdensbestenotering 36.86, tok bronse i OL i Tokyo og har årsbeste på 53.02, hun er klar favoritt. Bak henne kan de norske løperne hevde seg bra og vi kan få se gode plasseringer om det klaffer. To sterke ukrainere i Anna Ryzhykova og Viktoriya Tkachuk stiller, de har personlige rekorder på 52.96 og 53.76.

Milslukere jakter krav

Hele tre Sandnes-karer stiller på 5000 meter i Henrik og Filip Ingebrigtsen og Narve Gilje Nordås. Sistnevnte er nok den som får favorittstempelet i «klubbmesterskapet» etter en flott start på sesongen. Han har prestert bra på flere øvelser og nå er muligens siste mulighet for å ta VM-kravet på 13:13.50, som er drøye tre sekunder bedre enn hans pers fra i fjor. Filip åpnet sesongen greit på mile i Eugene og det blir spennende å se hvordan kroppen fungerer her. Hans pers er på 13:11.75 fra Roma i 2019 og han er med det tidenes tredje beste nordmann på øvelsen.

Henrik Ingebrigtsen og Narve Gilje Nordås. Foto: Eirik Førde.

VM-kravet blir nok fort tøft for Henrik og den fjerde nordmann på øvelsen Magnus Tuv Myhre fra Brandbu. Henrik jobber seg tilbake fra skadeproblemer og er nok lysten på å ta kravet til europamesterskapet i München på 13:24.00. Tuv Myhre har hatt en fremragende start på sesongen og får her belønning med å løpe Diamond League. Hans pers er på 13:27.06 fra han vant et løp i Stockholm for noen uker siden, en tid under 13:20 kan nok være mulig på en optimal dag.

Feltet er bra og det skal ekstremt mye til om noen sørger for at undertegnede har mer enn en løper bak seg på Diamond League All-Time List på 5000 meter, slik ståa er nå. Det blir spennende å se hva etiopiere som to ganger innendørsverdensmester på 1500 meter Samuel Tefera, fjerdemann fra VM i Doha Telahun Haile Bekele, fjerdemann fra OL og VM på hinder Getnet Wale og U20-verdensmester i terrengløp fra 2019 Milkesa Mengesha gjør. Haren vil nok legge ut i et raskt tempo og spørsmålet er om farten blir holdt oppe når haren gir seg, da bør tider godt under 13-tallet være mulig, noe man så i Roma, der nevnte Bekele løp på 12:57.18. Jacob Kiplimo fra Uganda stod forøvrig lenge på startlisten, men har nå trukket seg. Amerikanske Joe Klecker kan også nevnes.

Hedda Hynne har løpt et løp denne sesongen, med 2:03.57 på 800 meter under Trond Mohn Games forrige uke. Nå gjør hun en ny start på hovedøvelsen og det er naturlig at Tjalve-løperen har en liten formstigning nå. Hennes personlige rekord, som også er norgesrekord, er på 1:58.10 fra 2020, men det kan ikke forventes at denne forbedres her. Hynne hadde to løp under to minutter i fjor, best med 1:59.82 og kom seg til semifinale i OL i Tokyo.

Hedda Hynne. Foto: Bildbyrån.

Feltet er solid, hele syv av løperne har sub 2:00 i år. Britiske Keely Hodgkinson leder an med 1:57.72 og 20-åringen som tok OL-sølv i fjor på eminente 1:55.88 blir favoritt. Hennes meritterte landsvenninne Laura Muir er også meldt på og hun viste solid formstigning med 1:57.23 i et miksheat i Manchester tirsdag. Diribe Welteji fra Etiopia må også nevnes etter å ha perset til 1:58.28 i år, det samme med Natoya Goule fra Jamaica, som har pers på 1:56.15.

Mange nordmenn i DL-øvelser

To norske karer i Henrik Flåtnes og Ingar Bratseth-Kiplesund fra Vidar stiller i lengde. Sistnevnte har den norske rekorden med 8.10, men det er førstnevnte som får favorittstempelet i den norske duellen. Kiplesund har slitt litt i sesongene etter at han satte den norske rekorden i 2019 og han har ikke vært over 7.90 siden det. Han står med 7.65 som sin årsbeste. Flåtnes har vært mer stabil på lengre lengder de siste årene og står med 7.89 som årsbeste. Hans pers er på 7.98 fra Karlsruhe i fjor og han har vist at han kan prestere i store anledninger, han tok sølv under U23-EM i fjor. Det er nok bare et tidsspørsmål før Tønsberg-karen flyr over åtte meter.

Ingar Bratseth-Kiplesund og Henrik Flåtnes. Foto: Bildbyrån.

En av de store snakkisene i internasjonal friidrett i 2022 Simon Ehammer stiller i lengde. Mannen fra Sveits satser primært mangekamp, men er en fremragende lengdehopper og har satt mangekampverdensrekord i øvelsen et par ganger i år, senest med 8.45 for noen uker siden, som er årsbeste i verden. Ehammer tok forøvrig sølv under VM innendørs i syvkamp i vinter, han ble U23-europamester i lengde fjor og U20-europamester i tikamp i 2019, i sistnevnte øvelse tok Markus Rooth bronse. 

Feltet er sterkt når også nummer to (delt), fire, fem og åtte i verden i år stiller i Miltiadis Tentoglou fra Hellas, OL-sekser fra Rio Emiliano Lasa fra Uruguay, sølvvinner fra årets innendørs-VM Thobias Montler fra Sverige og LaQuan Nairn fra Bahamas. Tentoglou er en gullgrossist med gull fra OL, VM innendørs, EM og EM innendørs.

Håvard Bentdal Ingvaldsen. Foto: Bildbyrån.

Håvard Bentdal Ingvaldsen fra Moelven får prøve seg på 400 meter. Han hadde en strålende sesong i fjor med bronse i U20-EM og senking av personlig rekord i løp etter løp, senest til 45.94. Denne sesongen har ikke åpnet fullt så sterkt og han var ikke helt i storslag under 300 meter forrige uke. Forhåpentligvis har han fått finjustert formen her og han kan kanskje kjempe om en tid ned mot pers. Verdenstoer hittil i år Kirani James stiller opp. Mannen fra Grenada har en meget fyldig CV med tanke på at han enda ikke har fylt 30 år, han har gull, sølv og bronse fra OL og gull og bronse fra VM. Det er ikke det aller sterkeste feltet, bare to av løperne har årsbeste på 44-tallet.

Skjalgs Elisabeth Slettum får løpe 200 meter etter å ha løpt på 23.48 i år, som er ni hundredeler bak persen fra i fjor. Slettum er i bra slag og med maksimal klaff kan veteranen nærme seg Line Klosters norgesrekord på 23.11. Slettum er 35 år gammel, men er fortsatt i fremgang og viser at det er ingen grunn til å gi seg om man ikke forbedrer sine personlige rekorder i slutten av 20-årene. Slettum deltok for første gang i Bislett Games i 2004, da stevnet ble arrangert i Bergen, og hun løp da 200 meter i forøvelsene. Det er meget gledelig at hun får delta her og hun bør være til stor inspirasjon for mange.

Elisabeth Slettum. Foto: Bildbyrån.

Det er et svakt felt for å være Diamond League-øvelse, ingen av de som deltar er topp 50 på årsbestelisten i verden, danske Ida Karstoft har løpt raskest av deltakerne i år med 22.76, best pers har Jamile Samuel fra Nederland. At det ikke er et sterkt felt kan være positivt for Slettum, hun kan få en god plassering og godt med rankingpoeng, som kommer godt med i og med at hun akkurat nå ligger i grenseland til å kvalifisere seg til VM på ranking.

Gode persemuligheter i forøvelsene

Det er lagt inn 1500 meter i de nasjonale øvelsene. Ull/Kisas Amalie Sæten er det fremste navnet på øvelsen. Hun har begynt å finne formen på distansen og løp inn til årsbeste 4:09.80 forrige helg. Det blir spennende å se hvordan løpsopplegget blir her og om hun kan true persen på 4:08.81. Ingeborg Østgård fra Ren-Eng ble U20-europamester på øvelsen i fjor og hennes årsbeste på 4:16.06 bør kunne forbedres. Malin Edland fra Tjalve jakter muligens en tid under 4:15, mens unge og lovende løpere som Malin Hoelsveen fra Raufoss, Anne Gine Løvnes fra Vidar og Marte Hovland fra Vik kan få fine reiser som resulterer i personlige rekorder.

Amalie Sæten og Malin Edland. Foto: Eirik Førde.

På herresiden vil det nok settes en fart til sluttider ned mot, og kanskje under, 3:40, der Sems Moa Abounnachat Bollerød er lysten på å se 3:39-tallet etter å ha perset til 3:41.16 i år. Sigurd Tveit fra Kristiansand debuterte på 1500 meter med et solid løp for en måneds tid siden og kan nok hevde seg bra her. Gulars Bjørnar Sandnes Lillefosse ble både ferdig utdannet lege og tok EM-kravet på 10 000 meter forrige uke, nå får vi se hvor mye futt som er igjen i kroppen. Flere lovende unggutter som Andreas Fjeld Halvorsen og Benjamin Olsen fra Ull/Kisa og Espen Hansen-Møllerud Hauen fra Ren-Eng stiller.

Fire nederlendere stiller på 100 meter, blant andre veteranen Solomon Bockarie, som har vært i EM-finale på distansen. Gulars Jacob Vaula har løpt bra i motvind i år og med god medvind kan en tid under 10.50 kanskje være mulig. Unge Jørgen Evensen Lund fra Raufoss har tatt store steg i år og jakter nok kravet til U20-VM på 10.60. Landets raskeste mann Even Meinseth velger forøvrig å bare løpe 4×100 meter torsdag kveld.

Jacob Vaula. Foto: Bildbyrån.

Vilde Humstad Aasmo forbedret i helgen den seks år gamle persen på 100 meter til 11.66 og hun stiller på distansen her sammen med en annen som har løpt på 11.60-tallet i år i Christine Bjelland Jensen fra Norna-Salhus. De får knalltøff kamp fra et par utøvere fra Nederland i Jamile Samuel, som har pers på 11.10 og 22.37 på 100 meter og 200 meter og fire EM-medaljer, og Naomi Sedney, som har to EM-medaljer på 4×100 meter og pers på 11.24.

Mathias Hove Johansen får solid kamp om seieren på 200 meter nasjonalt heat av nederlandske Taymir Burnet, som har årsbeste på 20.47, pers på 20.34, VM-bronse på 4×400 meter innendørs og EM-bronse på 4×100 meter utendørs. Skjalg-løperen Hove Johansen har årsbeste på 20.84 og vil nok jakte persen på 20.68. Tjalves Kenny Emi Tijani-Ajayi jakter kravet til U20-VM på 21.40. Tre norske løpere stiller i kvinnenes nasjonale heat på 200 meter. Marte Pettersen fra Trondheim og Linn Oppegaard fra Moss løp sub 24 i helgen og er nok ute etter å forbedre tidene på 23.90 og 23.93.

Marlen Aakre fra Fredrikstad skal være med å åpne stevnet, 400 meter hekk nasjonalt heat er første øvelse. Aakre har årsbeste på 57.62, det er naturlig å sikte seg inn mot å forbedre persen på 57.47. Skjalgs Marin Stray Gautadottir stiller også på langhekken. Hennes årsbeste er 1:01.19, persen er 1:00.29 fra semifinalen i fjorårets U20-EM og hun jakter nok 1:01.00, som er kravet til årets U20-VM.

Flere DL-øvelser uten nordmenn

En øvelse med Diamond League-status som ikke har norsk deltakelse er kule for kvinner. Der kan det bli jevnt, med amerikanske Chase Ealey som en liten favoritt, med fullklaff kan det kanskje bli støt over 20 meter. OL-firer Auriol Dongmo og den svenske rekordholderen Fanny Roos bør også nevnes. Ealey er forøvrig nummer to i verden i år med 19.98, Dongmo nummer tre med 19.68. Canadiske Sarah Mitton og jamaicanske Danniel Thomas-Dodd, som har sølv fra VM innen- og utendørs, må også nevnes.

Fanny Roos. Foto: Bildbyrån.

Det arrangeres også diskos for kvinner, der amerikanske Valarie Allman deltar. Hun har kastet strålende 71.46 i år og ble olympisk mester i Tokyo. Allman har årsbeste i verden og også nummer to og tre i år i Sandra Perkovic fra Kroatia og regjerende OL-sølvvinner Kristin Pudenz fra Tyskland stiller. Perkovic er en medaljegrossist av rang med to OL-gull, to VM-gull og fem EM-gull. Heller ikke på 100 meter for menn stiller noen nordmenn. To karer i feltet har løpt sub 10 i år i Benjamin Azamati fra Ghana og Reece Prescod fra Storbritannia, førstnevnte er nummer fire i verden i år med 9.90. Canadiske Andre de Grasse må nevnes på tross av at han ikke har vist noe særlig form i år, han ble olympisk mester på 200 meter i fjor og tok bronse på 100 meter, han har totalt seks OL-medaljer.

På de to hekkedistansene for menn 110 meter og 400 meter stiller dessverre ingen nordmenn når våre to mannlige hekkestjerner Vladimir Vukicevic og Karsten Warholm begge sliter med hamstringskader som forhindrer de fra å konkurrere.

På korthekken har et par karer pers på 12-tallet i amerikansk Devon Allen, som har fjerde- og femteplass fra OL, og Omar McLeod fra Jamaica. McLeod ble olympisk mester i Rio i 2016 og verdensmester i London året etter. Allen løp på fantastiske 12.84 i New York på søndag, dette gjør at han er nummer tre i verden gjennom alle tider, bare fire hundredeler bak verdensrekorden. Allen signerte kontrakt som wide receiver for NFL-klubben Philadelphia Eagles så sent som i april, noe som tydeligvis har gjort han godt.

Omar McLeod. Foto: Bildbyrån.

Uten Warholm blir dessverre ikke langhekken det høydepunktet det har vært de siste årene. Det kan likevel bli en sterk vinnertid med brasilianske Alison dos Santos på start. Han kom som en komet i fjor og løp på 46.72 da han tok bronse i Tokyo. Denne sesongen har han vært sterk med 47.24 og verdensårsbeste 47.23. Svenske Carl Bengtström blir også spennende å følge, han har perset til 48.52 i år. Estiske Rasmus Mägi viste solid form i Finland på tirsdag da han forbedret nasjonsrekorden til 47.82.

Stafettlag jakter EM-plass

Stevnet avsluttes med 4×400 meter for kvinner, i tillegg arrangeres det 4×100 meter for begge kjønn. Norge jakter EM-plass på de tre stafettene og det er snittet av de to beste tidene som avgjør hvilke 16 lag som får plass i München. På den lengste stafetten for kvinner er Norge foreløpig nummer 16 og må løpe raskere enn 3:34.97 for å forbedre snittet, den norske rekorden er 3:31.73 fra EM i Amsterdam i 2016. Storbritannia, Sverige og Irland gir Norge kamp.

På 4×100 meter er Norge nummer 20 i kvinneklassen og 18 i herreklassen, slik at tidene må forbedres for å få EM-plass. Kvinnene må løpe raskere enn 45.22 for å forbedre snittet, den norske rekorden fra 2015 er 43.94. Herrelaget må bære pinnen rundt banen raskere enn 39.94 for å forbedre snittiden, den norske rekorden er 38.96 og den fyller 25 år kommende tirsdag. Nederland blir Norges konkurrent på de to korte stafettene.

2 thoughts on “Bislett Games-bibelen 2022

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.