Aldersrekorder i helgen

Det ble satt flere aldersrekorder i helgen. I Nittedal løp Markus Einan 600m på 1.19.43, som var ny aldersrekord i G17 med drøye fire tideler. Einan har hatt en strålende avslutning på sesongen og forhåpentligvis kan vi se tider under 1.50 til neste år. Thomas Roth løp forøvrig inn til 1.18.24 og ny norsk årsbeste etter en uke med sesongpause ifølge han selv. Tiden er pers med snaue seks tideler og fører Roth opp på 6.plass på alle-tiders-statistikken. Einan er forøvrig inne på en 11.plass på sistnevnte statistikk.

I Sandnes satt Jakob Ingebrigtsen ny aldersrekord på 1500m utendørs med 4.05.49. Rekorden før sesongen var på 4.09.0, mens Ingebrigtsen innendørs iår løp på 4.05.29. Herlig å se mini-Ingebrigtsen i slag og fortsetter fremgangen kan vi kanskje se han sub 4 neste år. Fullstendige resultater Høstlekene.

Under Bergenslekene på Leikvang ble det satt aldersrekord på 200m hekk. I J13 løp Martine Hjørnevik på 29.34, seks hundredeler bedre enn Isabelle Pedersen sin tidligere rekord med 68cm hekker og over sekunder bedre enn Benedicte Abrahamsen sin rekord med 76,2cm hekker, som Hjørnevik løp med ifølge resultatlistene.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.