To solide løp av Vladimir Vukicevic

Vladimir Vukicevic var ikke mange hundredeler bak den norske rekorden han satte i 2013 og Magnus Tuv Myhre satte pers i Frankrike. Det stemte ikke for Pål Haugen Lillefosse i Polen, der Andrea Rooth løp bra i forsøket.

Vukicevic og Tuv Myhre løp i Frankrike

Vidars Vladimir Vukicevic viste fin form i forsøket på 60 meter hekk under Meeting Mondeville på onsdag med 7.75. Han ble nummer to i det tredje heatet og hadde tredje beste tid totalt, som gjorde at han hadde god kontroll på finaleplass. Han løp inn til samme tid i finalen og det holdt til femteplass. Vukicevic sin norske årsbeste før dagen lød på 7.81 og han var ikke langt bak den norske rekorden han satte i 2013 på 7.69.

Vladimir Vukicevic. Foto: Bildbyrån.

Det var et fyldig felt på 3000 meter og Brandbus Magnus Tuv Myhre måtte stå i andre rakk på start, men kom seg raskt inn til listen og lå bak i tetfeltet. Det sprakk opp i flere grupper allerede etter en kilometer. Tuv Myhre ble liggende i bakre del, men hadde som vanlig en solid avslutning og ble nummer seks med innendørspers 8:01.40. Han er inne på en 16.plass i Norge innendørs gjennom alle tider. Resultater.

Mislykket for Pål Haugen Lillefosse

Fanas Pål Haugen Lillefosse var ikke i storslag under Copernicus Cup i polske Torun. Han hoppet 5.62 og ble med det nummer syv i stav. Lillefosse gikk inn på 5.52 og var en av to utøvere som tok høyden i første forsøk. På 5.62 ble det riv i første forsøk, før han kom seg over i andre forsøk. Han stod over 5.67 og hoppet igjen på 5.72, der det ble tre riv.

Andrea Rooth fra Lambertseter ble nummer åtte på 60 meter hekk med 8.43 etter å ha stått igjen i starten. Rooth kvalifiserte seg til finalen etter å ha blitt nummer fem i det første heatet med 8.18, tre hundredeler bak pers, og hadde da åttende beste tid, som gjorde at hun var siste som fikk finaleplass. Dessverre ble det et mislykket løp i finalen. Resultater.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.